Jaket Turun Asli Lalaki

Pedaran pondok:

Jaket handap nyata lalaki nganggo lawon éngsil nilon 100%, 90/10 keusikan handap, papakéan anu paling raoseun pikeun anjeun, pasihan kahaneutan tanpa kaampeuh. Tetep haneut sareng panolak cai tinggi. Éta tiasa dihindari baseuh dina hujan atanapi dinten salju.


Detil Produk

Tanda Produk

Kasus Proyék

Milih A Milih B
Ngeusian: palsu handap Ngeusian: 90/10 nyata handap
Lawon: 100% nilon Lawon: 100% nilon 

Rincian Produk

Barang: Jaket handap nyata lalaki 20FAS40
Komposisi lawon: 100% nilon
Ngeusian: 90% turun 10% bulu
Ukuran Range: S-4XL
Beurat turun: 80G
Ciri: Cahaya tapi haneutTahan cai
Tés: Tés fisik sareng kimia OK
MOQ: 300-500 / 501-1000 / di luhur 1000
Harga: FOB SHANGHAI
Balanja: Ku laut, ku hawa, ku kurir, ku karéta
Waktos prosés: Pikeun disawalakeun
ISTILAH PEMBAYARAN L / C, D / P, T / T, Pikeun disawalakeun

Kategori Warna Produk

Jacket1

Bagan Pangukuran

SIZE CINA M L XL XXL XXXL
SIZE KOREAN 95 100 105 110 115
Lebaran CHESE 109 114 119 124 130
NGASAR Jembar 103 108 113 118 124
KUDU lebar 44 46 48 50 52
KECIL BOTTOM 105 110 115 120 126
PANJANG LEUNGEUN BAJU 64 65 66 67 68
Puseur deui panjang 66 68 70 71 72

Kumaha carana milih?

Basajan sareng bersih pikeun nyiptakeun gaya santai santai, tukang ngaput tilu diménsi, langsing, katingali langkung mampuh

Bawa kahaneutan anu cukup pikeun usum salju. Desain kantong slotted merenah tur praktis. Lawonna raoseun sareng lemes, lemes sareng caket kana kulit. Hayu tingkah sareng suhu sasarengan, angin saderhana sareng gaya jalan kombinasi anu saé pisan, ngagambarkeun pantun pinuh tampan sareng tangguh.

Kualitas luhur lawon olahan, ngagaduhan perméabilitas hawa sareng perméabilitas Uap anu saé pisan, gagang lemes, henteu aya deformasi saatos dikumbah. Desain médium sareng panjang anu klasik tiasa langkung ngarobih inohong, sareng ipis sareng modis sacara gembleng.

Baju sedeng sareng katun padded panjang lalaki, baju katun topi panjang sareng kandel, performa ngajaga angin sareng haneut anu saé, vérsi saderhana sareng rapih, modis pisan, flanging sareng slanting saku, langkung merenah pikeun nyepeng barang, pinuh ku gaya santai!

Dina usum salju, Mantel Hooded anu kentel anyar, kalayan desain Hoodie anu klasik sareng serbaguna, nunjukkeun gaya modél lengkep, sareng bagian luhur anu modis sareng serbaguna nunjukkeun pesona pinuh lalaki modis.

Parabot Kami

360 Gelar Rotary Kepala Mesin Citakan Otomatis

Mesin lawon Inspecting

Mesin motong Laser

Bengkel

Sertipikat

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali