Suxing Century Apparel Co., Ltd. perenahna di Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina, mangrupikeun perusahaan ngahijikeun produksi sareng perdagangan babarengan. Didirikeun taun 1992 sareng anak perusahaan anu paling wawakil nyaéta sapertos kieu: Changzhou City Suxing Garment Co. Ltd. Hubei Suxing Garment Co. Ltd.…