Tentang Kami

Changzhou Suxing Century Apparel Co., Ltd.

about us

Komitmen Kami

Minuhan kabutuhan konsumén kalayan harga preferensial sareng jasa kualitas

Sejarah urang

Ti saprak éta parantos aya 1996,Fokus kana produksi garmen

Filsafat urang

kajujuran, customer-centric, berorientasi pasar, dumasar téknologi, jaminan kualitas.

DSC_0560.1

Saha Kami

Perusahaan Su Xing perenahna di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun produksi sareng perdagangan. Didirikeun taun 1992, perusahaan ayeuna ngagaduhan Changzhou Suxing garment Co., LTD Hubei Suxing garment Co., LTD Changzhou Suxing garment Co., LTD Perusahaan gaduh 10 jalur produksi, langkung ti 580 karyawan sareng penjualan taunan $ 55 juta. Dina 2012, Perusahaan ngadegkeun Hubei Suxing Garment Co., LTD

Prestasi Urang

Perusahaan mangrupikeun perusahaan produksi garmen pangageungna di daérah Liangzihu, Kota Ezhou, Propinsi Hubei. Éta ngagaduhan 980 karyawan sareng 31 jalur perakitan, kalayan nilai kaluaran taunan 30 juta dolar AS. Perusahaan Su Xing taat kana kaku, integritas filsafat bisnis, mangtaun-taun ku mitra anu didaptarkeun utama. Éta parantos janten perusahaan terkemuka di changzhou sareng perusahaan pakean lokal Hubei. Seueur sertifikasi, sertifikasi "ISO9001" domestik, Amérika "Pakét (Tanggung Jawab Produksi Garment Global) sertifikasi, sertifikasi RCS, sertifikasi RDS, sertifikasi stasiun senjata jarak jauh, HIGG SLCP, jst Perusahaan suxing ogé dipeunteun salaku" perusahaan industri maju "," Maju Ékspor perdagangan luar negeri perusahaan "," Kualitas integritas perusahaan Cina "," Changzhou Garment Association Association "wakil ketua perusahaan sareng sajabina.

FAQ

Q: Kumaha ngamimitian proyek?

A: Kanggo ngamimitian proyek anjeun, punten kirimkeun kami gambar desain sareng daptar matéri, kuantitas sareng finish. Teras, anjeun bakal kéngingkeun cutatan ti kami dina waktos 24 jam.

Q: Kami henteu kenal sareng angkutan internasional, naha anjeun bakal ngatur sadaya hal logistik?

A: Pasti. Pangalaman mangtaun-taun sareng panerusna kerjasama jangka panjang bakal pinuh ngadukung kami. Anjeun ngan ukur tiasa ngawartosan kami tanggal kiriman, teras anjeun bakal nampi barangna di kantor / bumi. Masalah anu sanésna diséépkeun ku urang.

 Q: Sabaraha lami pikeun Sampling?

A: Biasana pikeun conto prot nyokot 3Day, pikeun sampel sms butuh 7-10 dinten.

OCS

ISO

RWS

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami