Jaket turun soang lalaki

Pedaran pondok:

Jaket soang lalaki kalayan lawon 100% poliéster, 90/10 soang handap ngeusian, papakéan paling aman sareng paling raoseun, masihan kahaneutan tanpa kaampeuh.


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Barang: Jaket turun soang lalaki
Komposisi lawon: 100% poliéster
Ngeusian: 90% soang bodas turun, 10% bulu
Ukuran Range: S-XXXL
Padding beurat: 235gr
Ciri: Haneut sareng Kasalametan
Tés: Tés fisik sareng kimia OK
MOQ: 300-500 / 501-1000 / di luhur 1000
Harga: FOB SHANGHAI
Balanja: Ku laut, ku hawa, ku kurir, ku karéta
ISTILAH PEMBAYARAN L / C, D / P, T / T, Pikeun disawalakeun

Bagan Pangukuran

UnikNr. Pangukuran Koméntar tol. + / - Urang Asia AsiaM AsiaL AsianXL AsianXXL AsianXXXL
1000 1 / 2Chest 1,0 57,0 59,0 61,0 63,0 65,0 67,0
1040 1 / 2Hém 1,0 56,5 58,5 60,5 62,5 64,5 66,5
1052 Jerona jero, ti HSP 0,5 27,8 28,4 29,0 29,6 30,2 30,8
1061 Lebar deui 0,5 42,6 0,0 45,0 46,2 47,4 48,6
1062 Posisi lébar deui 0,5 15,8 16,1 16,4 16,7 17,0 17,3
1070 Panjangna deui, dina CB Cangkang Jkt 1,0 74,0 75,5 77,0 78,5 80,0 81,5
1092 Peuntas taktak 0,5 45,6 46,8 48,0 49,2 50,4 51,6
1093 Taktak taktak 0,0 4,3 4,4 4,5 4,6 4,7 4,8
1094 Lebar beuheung 0,5 20,7 21,1 21,5 21,9 22,3 22,7
1095 Bener leupaskeun CB 0,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5
1096 Bener leupaskeun CF 0,0 11,6 11,8 12,0 12,2 12,4 12,6
1300 Hareup, atCF Cangkang Jkt 1,0 64,4 65,4 67,0 68,3 69,6 70,9
1305 Frontzip Cangkang Jkt 0,5 73,5 75,0 76,5 78,0 79,5 81,0
1320 Panjang pakét 1,0 78,0
1321 Lebar plakét batin 0,0 3,5 3,5 3,5 3,5 3,5 3,5
1350 Lebar payun 0,5 40,6 41,8 43,0 44,2 45,4 46,6
1351 Posisi lébar payun ti HSP 0,5 15,8 16,1 16,4 16,7 17,0 17,3
1355 Yoke, di CF 0,0 6,5
1500 Panjang leungeun baju tina CB Kontrolmeas 0,0 91,0
1505 Posisi siku ti CB Kontrolmeas 0,0 60,0
1510 Panjang leungeun baju, Setin leungeun baju kaasup badai cuff 1,0 66,0 67,0 68,0 69,0 70,0 71,0
1525 Panjang leungeun baju, Dina baju baju Kontrolmeas 0,0 0,0
1540 1 / 2Lengan luhur 0,5 21,6 22,3 23,0 23,7 24,4 25,1
1550 1/1 Siku 0,5 19,5 20,0 20,5 21,0 21,5 22,0
1560 1 / 2Lengan leungeun baju 0,5 15,2 15,6 16,0 16,4 16,8 17,2
1564 1/2 Labuh baju, Stuff cuff lébar 0,5 10,2 10,6 11,0 11,4 11,8 12,2
1565 Jangkungna cuff, Stuff cuff 0,0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0
1610 Kerah CF 0,0 7,6 7,8 8,0 8,2 8,4 8,6
1615 Kerah CB 0,0 7,6 7,8 8,0 8,2 8,4 8,6
1640 Hood CF 0,0 10,6 10,8 11,0 11,2 11,4 11,6
1650 Jangkungna Hood 0,5 35,7 36,1 36,5 36,9 37,3 37,7
1660 1/2 inci lebar 0,5 26,0 26,5 27,0 27,5 28,0 28,5
1670 Panjang Hoodl atCB 1,0 50,4 51,2 52,0 52,8 53,6 54,4
1690 Hood visor lébar 0,0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0
1695 Panjang visor hood 0,0 16,0 16,0 16,0 16,0 16,0 16,0
2023 Zip saku dada 0,5 19,0 19,0 20,0 20,0 21,0 21,0
2032 Muka kantong hip Hip bukaan cakrawala. 0,5 18,0 18,0 19,0 19,0 20,0 20,0
2034 Posisi kantong saku ti hem 0,0 11,0
2051 Zip saku batin 0,5 18,0 18,0 18,0 18,0 18,0 18,0
5015 Posisi logo, tina CF 0,0 7,4 7,7 8,0 8,3 8,6 8,9
5045 Posisi logo, ti tukang ngaput 0,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5
5200 Posisi A-lab, Sleeve ti CB 0,5 35,4 36,2 37,0 37,8 38,6 39,4
5210 Posisi bendera laut ti hem 0,0 15,0 15,0 15,0 15,0 15,0 15,0
M9000 Turun ngeusian beurat 0,0

Kategori Warna Produk

Anjeun tiasa ogé ngaréka warna anu anjeun pikahoyong

SX08A

Standar Nguji

AQL: 2.5

Lulus GB / T 19001-2016 / ISO9001: 2005 sistem manajemen kualitas

Ingetan Haneut

1. Eusian

Mimiti, sanajan jaket handap henteu turun 100%. Aya pangeusi anu sanés, sapertos bulu. Pangeusi jaket handap dibagi kana soang bodas handap, soang abu handap, bebek bodas handap sareng bebek abu handap.

2. Kasampurnaan

Éta ngarujuk kana beurat gram turun anu dieusi ku papakéan. Sacara umum, beurat ngeusian gram jaket normal sedeng handap nyaéta sakitar 200.

3. Eusi Cashmere

Éta ngarujuk kana perséntase turun dina baju. Jaket ka handap anu ngeusi handap 90% haneut pisan, sareng 70% - 95% ti na aya di pasar.

4. Kaseueuran

Beuki luhur kabeulit, beuki hampang, beuki loba hawa anu tiasa dikonci = langkung luhur biaya tetep haneut. Sacara umum, derajat mengembang tina pakean luar sakitar 500, anu haneut pisan. Dibandingkeun sareng gelar anu mengembang, jumlah kapenuhan ogé ngagaduhan peran anu hébat dina tetep haneut

Parabot Kami

Mesin Citakan

Mesin lawon Inspecting

Mesin motong Laser

Gudang

Sertipikat

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali