Warta

  • Anti-virus light down jacket protect your family

    Jaket lampu anti-virus ngajaga kulawarga anjeun

    Jaket lampu antimikrobial sareng antivirus: virus mangrupikeun organisme alit, saderhana anu ngandung ngan hiji jinis asam nukleat (DNA atanapi RNA) anu kedah hirup dina sél pelapis sareng réproduksi ku réplika. Sanaos virus saderhana struktur sareng ukuranana alit, aranjeunna tiasa ma ...
    Maca deui
  • Epidemic prevention and control measures _ Epidemic prevention knowledge

    Ukuran pencegahan sareng kontrol Epidemik _ Pangetahuan pencegahan Epidemik

    Ukuran Pencegahan Coronavirus Epidemik Ukuran 1 、 Kumaha carana masarakat umum nyalindungan diri tina wabah paru-paru anyar? 1. Ngaleutikan kunjungan ka daérah anu ramé. 2. Sacara teratur ventilasi kamar anjeun di bumi atanapi di damel. 3. Salawasna nganggo topéng nalika anjeun ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Join Higg Index

    Gabung sareng Higg Index

    Indéks Higg Anu Dikembangkeun ku Koalisi Pakaian Berkelanjutan, Indéks Higg mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun merek, pangecér, sareng fasilitas sadaya ukuran - dina unggal tahapan perjalanan kelestarian - pikeun ngukur akurat sareng ...
    Maca deui