Jaket lampu anti-virus ngajaga kulawarga anjeun

Jaket lampu antimikrobial sareng antivirus: virus mangrupikeun organisme alit, saderhana anu ngandung ngan hiji jinis asam nukléat (DNA atanapi RNA) anu kedah hirup dina sél pelapis sareng réproduksi ku réplika. Sanaos virus saderhana struktur sareng ukuranana alit, aranjeunna tiasa ngajantenkeun jelema sareng pepelakan gering sareng maéhan aranjeunna. Diantara virus DNA leutik, salaku conto, sababaraha nyababkeun gastroenteritis pikeun manusa sareng babi deui, sedengkeun anu sanésna tuangeun jam tonil manusa sareng teu gaduh kamampuan pikeun ngokolakeun patogén nyalira, tapi ku bantosan adenovirus, virus pembantosan sanés anu nyusup kana amandel.

Virus anu paling mangaruhan manusa nyaéta influenza! Flu maéhan langkung ti 88,000 jalma sataun di Cina, langkung ti 80 persén jalma lansia yuswa langkung 60 taun. Virus flu flu disebarkeun utamina ngalangkungan titik-titik hawa, kontak antara jalma anu rentan sareng jalma anu katépaan, atanapi kontak sareng objék anu terkontaminasi. Usum usum gugur umum mangrupikeun usum kajadian tinggi, utamina disababkeun ku virus influenza virus sareng virus influenza B. Désainer hoyong ngawartosan anjeun yén maksud aslina produkna nyaéta ngajaga kasihatan diri sareng kulawargana.

未标题-2

Lawon antibakteri parantos asak pisan di pasar, sareng ékspérimén sareng uji anti virus kawilang lancar. Epidemi domestik laun liren, tapi dina pamikiran anu kadua, produk ieu ogé ngagaduhan pangaruh anu tangtu dina virus influenza umum, janten dikirim ka sadayana, produkna nyaéta séri kolot-anak, pantun saderhana. Mugi-mugi sakumna dunya tiasa hirup tengtrem sareng bébas tina panyakit sareng bencana

未标题-4

Jaket handap anu hampang ieu cocog pikeun sababaraha umur, sareng tiasa dianggo ku barudak boh déwasa. Éta tiasa dianggo salaku baju kolot-anak atanapi salaku pasangan pikeun ngajantenkeun kulawarga anjeun langkung haneut sareng raket. Naha éta pikeun perjalanan, kulawarga, atanapi kahadiran biasa, jaket handap nawiskeun kanyamanan teu terbatas.


Pos waktos: Okt-15-2020