Gabung sareng Higg Index

图片2

Indéks Higg

Diwangun ku Koalisi Pakaian Berkelanjutan, Higg Index mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun merek, pangecér, sareng fasilitas sadaya ukuran - dina unggal tahapan perjalanan kelestarian - pikeun ngukur sareng nyetak kinerja kelestarian perusahaan atanapi produk sacara akurat. Indéks Higg nganteurkeun tinjauan holistik anu memberdayakeun usaha pikeun ngalakukeun pamutahiran anu bermakna anu ngajaga karaharjaan pagawé pabrik, komunitas lokal, sareng lingkungan.

Alat Parabot
Alat-alat fasilitas Higg ngukur dampak kelestarian lingkungan sareng sosial dina fasilitas pabrikan di panjuru dunya. Aya dua Alat Higg Facility: Higg Facility Environmental Module (Higg FEM) sareng Higg Facility Social & Labor Module (Higg FSLM).

Standardisasi Pangukuran Pangaruh Sosial sareng Lingkungan dina Sarana
Produksi pakean, alas kaki, sareng tékstil lumangsung di rébuan fasilitas di panjuru dunya. Unggal fasilitas ngagaduhan peran konci dina kelestarian industri sacara umum. Alat Higg Facility nawiskeun penilaian sosial sareng lingkungan anu standar anu ngagampangkeun paguneman di antara mitra ranté nilai pikeun ningkat sacara sosial sareng lingkungan unggal tingkat dina ranté nilai global.

Modul Lingkungan Fasilitas Higg
Biaya lingkungan pikeun ngahasilkeun sareng nganggo baju mahal. Ngadamel sapasang jeans anu khas tiasa meryogikeun ampir 2.000 galon cai sareng 400 tanaga énergi megajoul. Sakali dipésér, miara éta pasangan jeans anu sami salami waktosna tiasa ngaluarkeun langkung ti 30 kilogram karbon dioksida. Éta sami sareng nyetir mobil 78 mil.

Modul Lingkungan Fasilitas Higg (Higg FEM) ngawartosan ka pabrikan, mérek, sareng pangecér ngeunaan kinerja lingkungan fasilitas masing-masing, ngadukung aranjeunna pikeun skala paningkatan kelestarian.
Higg FEM nyayogikeun fasilitas anu jelas ngeunaan dampak lingkunganana. Éta ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sareng ngutamakeun kasempetan pikeun paningkatan kinerja.

Modél Sosial & Buruh fasilitas Higg
Sadayana pantes damel di lingkungan anu aman sareng séhat dimana aranjeunna nampi bayaran anu lumayan. Pikeun ningkatkeun kaayaan sosial sareng padamelan pikeun padamel anu ngahasilkeun milyaran pakean, tékstil, sareng alas kaki unggal taun, mérek sareng pabrikan kedah ngukur heula pangaruh sosial fasilitas global.

图片2

Modél Sosial & Buruh fasilitas Higg (Higg FSLM) ngamajukeun kaayaan sosial sareng padamelan anu aman sareng adil pikeun pagawé ranté nilai di panjuru dunya. Sarana tiasa ngagunakeun penilaian skor pikeun ngartos hotspot sareng ngirangan kacapean Inok. Daripada fokus kana matuh, aranjeunna tiasa ngahaturanan waktos sareng sumberdaya pikeun parobihan sistemik anu awét.
Terus gabung sareng HIGG pikeun ngahontal pameunteu diri inovatif anu ngamungkinkeun perusahaan ngaévaluasi jinis bahan, produk, pabrik pepelakan sareng prosés prosés dina kontéks pilihan desain lingkungan sareng produk.
Indéks HIGG mangrupikeun alat ngalaporkeun kelestarian standar anu dianggo ku langkung ti 8,000 pabrik sareng 150 mérek sadunya. Éta ngaleungitkeun kabutuhan evaluasi diri anu berulang sareng ngabantosan ngaidentipikasi kasempetan pikeun ningkatkeun kinerja.


Waktos Post: Apr-05-2020