Ukuran pencegahan sareng kontrol Epidemik _ Pangetahuan pencegahan Epidemik

Ukuran Pencegahan Coronavirus Epidemik

1 、 Kumaha carana masarakat umum nyalindungan diri tina epidemi pneumonia énggal?
1. Ngaleutikan kunjungan ka daérah anu ramé.
2. Sacara teratur ventilasi kamar anjeun di bumi atanapi di damel.
3. Salawasna nganggo topéng nalika anjeun muriang atanapi batuk.
4. Ngumbah leungeun anjeun sering. Upami anjeun nutupan sungut sareng irung ku panangan, ngumbah heula panangan anjeun.
5. Entong ngosok panon anjeun saatos bersin, jaga panyalindungan pribadi sareng kabersihan.
6. Dina waktos anu sasarengan, masarakat umum henteu peryogi kacamata pikeun waktos ayeuna, tapi tiasa ngajagi diri ku masker.

图片1

Nengetan Sareng Perlindungan

Virus ieu mangrupikeun novél Coronavirus anu henteu acan kantos kapendak sateuacanna. Nagara ieu nyatakeun inpormasi Coronavirus novél ieu salaku panyakit nular kelas, sareng ngadopsi tindakan pencegahan sareng kontrol panyakit nular kelas. Ayeuna, sajumlah propinsi parantos ngaluncurkeun réspon tingkat munggaran pikeun darurat kaséhatan masarakat utama. Kuring miharep masarakat ogé bakal merhatoskeunana sareng ngalakukeun padamelan anu saé dina mayungannana.

3. Kumaha carana ngalakukeun perjalanan bisnis?
Disarankeun ngusap pedalaman sareng panto panto kendaraan resmi sakali sakali nganggo alkohol 75%. Beus kedah nganggo topéng. Disarankeun beus ngusap gagang panto sareng panto panto kalayan alkohol 75% saatos dianggo.
4. Nganggo topéng leres
Masker bedah: Tiasa meungpeuk dugi ka 70% baktéri. Upami anjeun angkat ka tempat umum tanpa kontak sareng jalma anu gering, topéng bedah parantos cekap. Topéng pelindung médis (topeng N95): tiasa ngahalangan 95% baktéri, upami anjeun bakal kontak sareng pasién kedah milih anu ieu.

Perencanaan pencegahan epidemi sateuacanna, kasalametan produksi sadayana tiasa dicekel pageuh. Nalika jaman perang, ulah entep; dina waktos pencegahan sareng kontrol massal, damel padamelan anu saé. Perlindungan kasalametan parantos dilakukeun, weichuang bakal énjing anu langkung saé !!!

图片1

Waktos Post: Jun-05-2020